MENÜ
SEPETİNİZ
Tiparet e: Shampo Qilim Aydet është dërguar në një jerrycan 20 litra. Ju mund të përdorni Aydet, një shampo pa qilim paraben, në çdo lloj qilimas..
160,00TL
Vergiler Hariç:160,00TL
Shampo e tapeteve Aydet Matic..
465,00TL
Vergiler Hariç:465,00TL
Šampon za tepihe Aydet šalje se u IBC. Aydet, šampon za tepihe bez parabena, možete koristiti u bilo kojoj vrsti tepiha. Ljubaznošću koncentrirane str..
5.900,00TL
Vergiler Hariç:5.900,00TL
Mbartësja e njollave të qilimave Aydet është dërguar në formën e një kutie prej 20 litrash. Mbartësja e njollave Aydet mund të aplikohet në shumë njol..
160,00TL
Vergiler Hariç:160,00TL
ZONAT E PAGERDORIMITPërdoret në aplikimet e larjes së qilimave industrialë për të eleminuar bakteret dhe organizmat e tjerë të padëshiruar që mund të ..
177,00TL
Vergiler Hariç:177,00TL
Tiparet e:Mbartësja e njollave të qilimave Aydet është dërguar në formën e një kutie prej 20 litrash. Mbartësja e njollave Aydet mund të aplikohet në ..
140,00TL
Vergiler Hariç:140,00TL
Përdoret për të ndriçuar tapetin pas pastrimit të tapeteve industriale. Për përdorim profesional. Isshtë një ndriçues që siguron pastrim dhe shkëlqim ..
390,00TL
Vergiler Hariç:390,00TL
Parfumi i qilimave Aydet është dërguar në një jerrycan 20 litra. Parfumi i qilimave Aydet mban erë Magnolia dhe lule portokalli, aroma vanilje dh..
355,00TL
Vergiler Hariç:355,00TL
Parfumi i qilimave Aydet është dërguar në një jerrycan 20 litra. Parfumi i qilimave Aydet mban erë Magnolia dhe lule portokalli, aroma vanilje dhe dru..
360,00TL
Vergiler Hariç:360,00TL
ZONA PAGERDORIMI - VETIT:Aplikohet në kabinën e duarve, anët e dyerve të gjoksit dhe pjesët plastike. Isshtë parandalimi i gërvishtjeve. I jep shkëlqi..
50,00TL
Vergiler Hariç:50,00TL
Isshtë produkt i përqendruar. Zgjat përdorimin e gomave. Gomat tuaja duken si të blera rishtas. Përdor gjithashtu për shkëlqimin e parakolpit.PËRDORIM..
50,00TL
Vergiler Hariç:50,00TL
Shkuma Auto automatike polake Aydet është dërguar në 20 kg jerricans. Me strukturën e përqendruar, mund të arrini rezultate të frytshme edhe në sasi t..
150,00TL
Vergiler Hariç:150,00TL
Aydet Polish Auto Foam dërgohet në IBC. Me strukturën e përqendruar, mund të arrini rezultate të frytshme edhe në sasi të vogla. Nuk lë asnjë mbetje n..
6.490,00TL
Vergiler Hariç:6.490,00TL

Aydet Blog

Ju mund të mësoni në lidhje me produktet tona dhe zhvillimet e industrisë nga artikujt tanë